kaikki kategoriat
EN

Yritys Esittely

Sinä olet täällä : Etusivu>yritys>Yritys Esittely

Yhtiö Yleiskatsaus

Matic Expressin pääkonttori sijaitsee Shenzhenissä Kiinassa ja sivukonttori Changshassa Kiinassa. Ammattimaisena kansainvälisenä logistiikka- ja huolintapalvelujen tarjoajana meillä on yli 10 vuoden kokemus lento- ja merirahtipalveluista. Olemme pääasiassa mukana kansainvälisissä kuljetuspalveluissa, mukaan lukien lentorahti, merirahti, maanteiden rahti, pikapalvelut, varastointi, tulliselvitys jne. Matic Express on noudattanut ammattitaidon, tarkkuuden ja eheyden palvelukäsitettä ja ottanut asiakkaan arvon huomioon ydintehtävä, jatkuvasti innovaatioita ja pyrkimyksiä tuoda lisää mahdollisuuksia kumppaneillemme.

1. Ammattitaito

Kukaan ei voi tehdä kaikkea työtä yksin, täydellinen tiimityö ajaa meidät korkeammalle tikalle. Jokainen työntekijä on välttämätön ja arvokas resurssi Matic Expressille, ja monet heistä ovat olleet kanssamme yrityksen perustamispäivästä lähtien. Suurin osa tiimin jäsenistä on asiantuntijoita, joilla on yli kymmenen vuoden logistiikkakokemus ja jotka tuntevat varastoinnin, kuljetuksen, tulliselvityksen jne. Prosessit. He voivat räätälöidä optimaalisen ratkaisun yhdistämällä lastin yksityiskohdat ja tarpeesi kuljetuksen tehokkuuden parantamiseksi ja vähentää asiakkaidemme logistiikkakustannuksia mahdollisimman paljon.

2. Runsaat resurssit

Matic Expressillä on omat varastot Shenzhenissä Kiinassa ja Los Angelesissa Yhdysvalloissa, jotka sijaitsevat strategisesti. Samalla hallitsemme saapuvia ja lähteviä lasteja varastonhallintajärjestelmämme avulla lastin toimituksen tehostamiseksi. Meillä on pitkäaikainen ja vakaa yhteistyö monien tunnettujen varustamojen (esim. Evergreen, Star Line, Mason, Maersk, ONE) ja lentoyhtiöiden (esim. China Southern, Air China, Sichuan Airlines, Xiamen Airlines, EK, Cathay Pacific) kanssa edustamaan monia reittejä ja varastointiresursseja, joten voimme taata varastotilan, ajantasaisuuden ja hinnan matalista ja sesonkeista riippumatta.

3. Yhden luukun palvelu

Emme ole vain sinun logistiikkakumppanisi, mutta myös liikekumppanisi Kiinassa. Meillä ei ole vain Matic Express -palvelua, vaan myös Matic Media ja Matic IOT, joten logistiikan ja kuljetusten lisäksi tarjoamme myös laajan valikoiman lisäarvopalveluja tuotteiden hankinnasta, tuotetestauksesta, tuotekuvauksesta, logon suunnittelusta, tulleista verojen palautus ja veropalautus Amazon-palveluille, tarjoamme yrityksellesi täyden suojan.

4. Jatkuva kasvu

Aikojen aalto työntää kaiken eteenpäin, ja logistiikkateollisuus joutuu jatkuvasti kohtaamaan uusia tilanteita ja uusia ongelmia kehitysprosessissa. Logistiikkayritysten kannalta ainoa tapa vastata asiakkaiden kasvaviin uusiin tarpeisiin on tarttua ahkeruuteen ja innovaatioihin uusien mahdollisuuksien ja haasteiden edessä. Matic Express, tulevaisuus on lupaava.

Hoidamme rahtisi tai matkustajasi ja toimitamme ne turvallisesti ja ajoissa.

gtag ('config', 'AW-344250366');